İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Üsküdar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uygulama Anaokulu Mart Ayı Yemek Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulama Anaokulu Ocak Ayı Yemek Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sorumluluk sınav takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Telafi Sınav Programına buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulama Anaokulu Ocak Ayı Yemek Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ara

Aralık Ayı sorumluluk sınavına giren son sınıf beklemeli öğrencilerimiz, Diploma ve İşyeri Açma belgelerini okulumuzdan alabilirler

-Çocuklarda Şişmanlık ve Sağlıklı Beslenme

-Çocuklarda Diyabet

-Çocuklarda Diyabet Kamu Spotu

eğitim videolarına ulaşabilirsiniz.

Ara

Ortak sınav takvimi yayınlanmıştır.

Çok kıymetli öğrencimiz

Açık öğretim okullarında okurken aynı zamanda meslek sahibi olmak ister misiniz?

Mesleki eğitim merkezlerinin ustalık programlarına kayıt olursanız;

• Meslek öğrenirken ücret alırsınız.

• İş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı sigortalanırsınız.

•Açık öğretimde aldığınız dersleri saydırarak meslek lisesi diploması alırsınız ve teknisyen ünvanına sahip     olursunuz.

• 4 yıl sonunda ustalık belgesi alarak kendi işyerinizi açabilirsiniz.

• İş yerinizi açarken KOSGEB’den 50 bin TL hibe ve 100 bin TL de faizsiz kredi desteği alabilirsiniz.

MESLEĞİNİZİ EDİNİN, GELECEĞİNİZİ GARANTİ ALTINA ALIN.

Kayıt için sizi en yakın Mesleki Eğitim Merkezine veya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bekliyoruz..

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, yükseköğretim kurumlarındaki geçici kayıtların kesin kayda dönüşebilmesi için öğrenimine devam ettiği halde tek dersten sorumluluğu bulunanlar ile staj bitirme sınavına girmesi gerekenlere bir sınav hakkı daha verilmesine karar verdi. Buna göre, yükseköğretime kayıt süresi dikkate alınarak bu sınav, 18 Aralık 2017 tarihine kadar okul müdürlüklerince sorumluluk sınavları esaslarına göre yapılacak. Sınavda başarılı olanlara lise diploması düzenlenecek.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul-Aile Birliği seçimleri konferans salonumuz da gerçekleştirilmiştir. Okul Aile Birliği Üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Ekm

Ortak sınav takvimi yayınlanmıştır.

SAYIN VELİ

Üsküdar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul ve Veli Toplantısı 27.10.2017 Cuma günü Saat 14.00 de Okulumuz  Konferans Salonunda yapılacaktır. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Fatoş YILMAZ                                                                     Seda BÜYÜKOL

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                Okul Müdürü

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete´nin 16/09/2017tarihli 30182 sayısında yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.